Qui  i on som?


Can Canà
és un allotjament rural restaurat d’un antic mas de pagès.

Situat a la magnífica comarca de la Cerdanya –en el marc dels majestuosos Pirineus, al nord de Catalunya i al terme del petit poble de Bor–, la situació és privilegiada, ja que es troba a 15 min del Túnel de Cadí, i molt a prop de les capitals de la comarca: Puigcerdà i Bellver de Cerdanya. També es pòt arribar des de Riu de Cerdanya

A uns 15 minuts arribem a les pistes d’esquí de la Masella i la Molina, som a 20 minuts de França, a 40 minuts d’Andorra i a una hora i mitja de Barcelona.

Just al costat de la casa hi trobem la Fou de Bor, històric i important sistema subterrani de més 4.000 m de recorregut. També som ben a la vora de l’església de Sant Marcel, del riu de la Fou i, entre altres atractius turístics, de les majestuoses muntanyes –al sud, el Cadí, la Moixa i el Moixeró; al nord, els Pirineus–.

La casa es perfecta per a estades de grups d’amics, celebracions, famílies amb infants, ciclistes i excursionistes, caçadors de bolets i un llarg etcètera. amb una capacitat d’acollida fins a 18 persones.

A la comarca de la Cerdanya hi ha una àmplia oferta d’activitats turístiques durant les quatre estacions de l’any, com ara la neu, els bolets, excursions… i una gastronomia autèntica i de qualitat.