l’antic paller ara sala polivalent

Sala BOR NATURA

És el nom que hem donat a l’antic paller de la casa, ara totalment reformat i convertit en una sala polivalent

És el nom que hem donat a l’antic paller de la casa, ara totalment reformat i convertit en una sala polivalent en què es poden dur a terme tota mena d’activitats relacionades amb la salut i la natura.

Aquest espai tan acollidor, amb unes vistes meravelloses a la muntanya de la Cogulera, acull una història. Abans de la guerra havia estat l’escola del poble. Després i durant de la guerra va ser el lloc social on els joves de Bor anaven a ballar. Va ser el tiet Cisco, pagès de tota la vida, l’encarregat de reconstruir el paller quan es va casar amb la tieta Conxita.

La sala te una superfície d’uns 50 m2 i extenses vidrieres exteriors amb vistes a la natura. S’escalfa amb estufa de pelets, el terra i el sostre són de fusta noble i conserva una paret de pedra que confereix un caire rústic i elegant a la sala, lluminosa amb llum de dia i càlida amb llum artificial directa o difusa.

Annexa a la sala s’hi situa el vestidor i un bany complet decorat amb cada detall per conservar l’encant de l’edifici vell. Hi podeu trobar màrfegues, mantes i coixins. En definitiva, es tracta d’un lloc ideal per a tallers, retirs, estades i cursos, tot gaudint de la bellesa i la tranquil·litat d’un entorn fantàstic.